Uprava Nogometnog kluba Hajduk vrijedno radi na kompletiranju sastava kojim će se natjecati u nadolazećoj sezoni MŽNL Slavonije i Baranje. Jučer je zaključena lista pojačanja, a posljednje ime na njoj je Danko Cerovečki, dosadašnji napadač Segeste iz Siska. Cerovečki se tako priključio dvojici ranije pridošlih pojačanja - Stjepanu Petroviću i Matiji Bača, koji su također pristigli iz ovog sisačkog trećeligaša.

Ljubitelji nogometa Cerovečkog znaju odavno, radi se o vrlo kvalitetnom igraču koji uz napadački dio može odraditi i zadatke u sredini terena. Tijekom nogometne karijere prošao je razne klubove gdje je u većini slučajeva bio nositelj igre. Posljednji klub mu je bio NK Segesta Sisak gdje je bio kapetan, a prije toga u više navrata igrao je za svoj matični klub HNŠK Moslavina Kutina, Lipik, te Zdenku iz Velikih Zdenaca. Vrhunac karijere imao je 2011. godine kada je potpisao profesionalni ugovor s prvoligašem NK Varteks iz Varaždina gdje je upisao 15 nastupa u 1. HNL, te jedan nastup u kvalifikacijama za Kup UEFA.

Stjepan Petrović je 25 - godišnji vezni igrač koji u redove Hajduka pristiže nakon godine dana igranja u austrijskom IFC Villach, dok je prije toga prošao sve uzrasne kategorije u HNŠK Moslavina Kutina gdje je bio jedan od nositelja igre. Svojim dolaskom pojačati će konkurenciju u veznome redu, dok po potrebama može odigrati i na stoperskoj poziciji.

Treće i ništa manje važno pojačanje je 29 – godišnj Matija Bača, dosadašnji igrač Segeste u kojoj je napravio svoje prve nogometne korake i prošao cijelu Školu nogometa. Riječ je o ofenzivnom lijevom veznom igraču koji je prije Segeste igrao za Lekenik, BSK Budaševo, TSK Topolovac i Mladost iz Petrinje. Svojim igračkim iskustvom na trećeligaškoj razini trebao bi doprinijeti kvaliteti igre u Hajdukovom ofanzivnom dijelu te zadavati glavobolje protivničkim obranama širom Slavonije i Baranje.