Tijekom proteklog vikenda odigrane su utakmice 1. kola Županijskog kupa PSŽ u kojem se naši predstavnici ostvarili polovične rezultate. Drugoligaš Dobrovac se od Kupa oprostio porazom na svom terenu od momčadi Buka 3:1, a drugo kolo neće vidjeti niti Croatia iz Donje Obriježi koja se, unatoč vrlo dobroj igri i vodstvu na poluvremenu od 2:1,  od natjecanja oprostila porazom 5:2 u Mihaljevicma.

Ostali naši klubovi su prošli, najuvjerljiviji je bio županijski prvoligaš iz Lipika koji do vrha napunio mrežu gostima iz Trenkova, završilo je 11:0. Hajduk iz Pakraca je gostovao u Jakšiću i nešto teže od očekivanog, pogocima Marija Komljenovića i Kristijana Šugića ostvario prolaz pobjedom od 2:1. Dinamo iz Badljevine je drugo kolo izborio bez borbe protiv Biškupaca, a najuzbudljiviji meč odigran je u Prekopakri gdje je domaća Slavonija bilja bolja od Eminovaca nakon izvođenja jedanaesteraca. Regularni dio završio je neodlučeno 1:1, pa se prema propozicijama Kupa odmah prišlo izvođenju kaznenih udaraca, a više sreće u lutriji penala imali su Prekopakrani.

U kupu se igra samo jedna utakmica, izvlačenje parova 2. kola bit će u ponedjeljak, 21. kolovoza u 12,00 sati u prostorijama Nogometnog saveza Požeško – slavonske županije.