Županijski ligaši odigrali su proteklog vikenda redovno kolo. Prvoligaši su na rasporedu imali 4. kolo u kojem je Lipik potvrdio odličnu formu i kao domaćin lako savladao Papuk iz Velike. Pogotke za uvjerljivu pobjedu od 6:2 postigli su Oršić i Jozipović po dva te Šimunović i Galko po jedan. Lipik se ovom pobjedom i maksimalnim učinkom nalazi na vrhu tablice zajedno s Dinamom iz Vidovaca.

Dobrovac redom ruši svoje protivnike u 2. ŽNL. Najnovija žrtva nogometaša trenera Gurdona je Graničar iz Bučja koji je jučer inkasirao pet komada u Dobrovcu, završilo je 5:1 a strijelci za domaćina bili su Lepan, Lujić, Ivandić, Karačić i Tutić. Ovom pobjedom Dobrovčani su zasjeli na čelo tablice, bodovno poravnati s Omladincem iz Čaglina koji je ovog vikenda slavio u Donjoj Obriježi. Unatoč vodstvu domaćih od 1:0, Čaglinjani su preokrenuli rezultat i s dva pogotka odnijeli bodove u Čaglin. Pogodak za Obriježane postigao je Kovačić.

Kod trećeligaša Dinamo iz Badljevine odigrao je neodlučeno s Lipom iz Stare Lipe, a pogodak vrijedan boda postigao je Munić. Slavonija iz Prekopakre odigrala je 1:1 s Poljanom, a pogodak je zabio Žulj.