Kuglači Pakraca odigrali su ovog vikenda na svojoj kuglani neriješeno 4:4 (3242:3208) protiv drugoplasirane Lepoglave.

Pojedinačne bodove su donijeli izvrsni Zvonko Gnezda koji je srušio 601 čunj, te Antonio Juranović s 566 srušenih čunjeva. Ostali nisu bili na svojim uobičajenim rezultatima, ali niti toliko loši da bi protivnici  stigli razliku koju su napravili Gnezda i Juranović pa su dva dodatna boda Pakračani dobili zahvaljujući 34 ukupno srušena više čunja čime je utakmica završena podjelom bodova.

KK Pakrac je s 13 bodova zadržao 6. mjesto, a sljedećeg vikenda su ponovo domaćini, ovog puta protiv posljednje plasirane Šećerane Viro iz Virovitice.

U 3. HKL u lokalnom derbiju Papuk je  pobijedio Lipik 1974 sa 6:2 ((3097:3056). U meču nije bilo igrača koji je rezultatski odskočio pa su najbolji pojedinci  Mirko Tušim (543), a u Papuku Darko Major (540).

Slavonski banovac je na gostovanju u Požegi poražen od PPK Kutjeva s 5:3. Pojedinačne bodove su donijeli B. Petrovečki (516), G. Špelić (511) i D. Rendić (510), ali su bez bodova ostali zbog 8 čunjeva manje srušenih u cijeloj utakmici. Nakon 10. kola Papuk se bodovima izjednačio s Lipikom i s po 5 pobjeda i isto liko poraza dijele četvrto i peto mjesto. Slavonski banovac je s dvije pobijede  i dalje posljednji, ali idućeg vikenda u izravnom meću u Pakracu „fenjer“ mogu prepusti Požegi  koja ima jednu pobjedu više od njih.

U 4. HKL vodeća  Lokomotiva iz Sl. Broda je bila prejaka za prekopakransku „Slogu“ i pobjedom od 6:2 odnijela bodove iz Pakraca. Odličan je bio Ivan Katalinić sa srušenih 570 čunjeva, a drugi pojedinačni bod Slogi je osvojio V. Juranović (528). I ovdje je za relativno uvjerljivu pobjedu gostiju prevagu odnijelo tek 7 više srušenih čunjeva.

Sloga je ovim porazom na tablici pala za jedno mjesto i sada je četvrta. Idući vikend gostuju u Požegi protiv Zvečeva.