Vladimir Pipal iz Kutine novi je trener Rukometnog kluba LiPa.  Ovaj stručnjak je u rukometnim krugovima itekako poznato lice, jer je u igračkim danima kao golman bio sudionik najvećih uspjeha kutinske Moslavine. 1995. godine igrao je finale kupa RH te osvojio drugo mjesto u nacionalnom prvenstvu, dok su u međunarodnom natjecanju došli do četvrtfinala kupa EHF. U trenerskim je vodama, osim mlađih dobnih uzrasta, nekoliko sezona vodio seniore Moslavine. Osim toga vrijedi reći da je Pipal trenirao i vrhunskog pakračkog rukometaša mladog Karla Kligla.

Kutinski će stručnjak osim u rad sa prvim sastavom biti uključen i u rad rukometne škole te će voditi dječake koji u 1.HRL te djevojčice rođene 2004. godine .

Pipal polako hvata konce, uvelike je u novom poslu jer su naši rukometaši još sredinom siječnja započeli s pripremama za proljetni dio sezone. Odigrane su i neke prijateljske utakmice. U Kutini je domaća Moslavina 2 bila bolja od LiPe 33:22, a iz utakmice vrijedi izdvojiti podatak da je mladi Domagoj Vonić postigao čak 12 zgoditaka što je veliko ohrabrenje pred nastavak sezone. S natjecanjem su krenuli i kadeti koji su izgubili utakmicu od Broda, ali su pobijedili Spačvu iz Vinkovaca rezultatom 24-18. Također prvi turnir u drugom djelu sezone u Lipiku uspješno su odradile djevojčice rođene 2008. i mlađe pod vodstvom Anđelka Lucića i Ivana Macure.