Subotnjim i nedjeljnim rasporedom kad su igrali djeca od 8 i 10 godina starosti, završena je serija od četiri malonogometna turnira mlađih dobnih uzrasta „Zimski kuna kup 2018“ koji je krajem siječnja i početkom veljače igran u pakračkoj sportskoj dvorani u organizaciji Nogometnog kluba Hajduk, Grada Pakraca i Sportske zajednice Grada Pakraca.

U nedjelju, posljednjeg dana turnira, kod kategoriji U10 natjecalo se 12 momčadi pristiglih iz četiri županije, a najuspješnijim se pokazala momčad No Limit iz Virovitice koja je u finalnom dvoboju bila uspješnija od naših sportskih prijatelja iz Lipika 1925. Treće mjesto osvojila je ekipa Libertasa iz Novske koja je u utakmici za broncu bila bolja od Daruvara. Od pojedinačnih nagrada izdvojimo onu za najboljeg golmana koja je otišla u ruke mladog Lipičanina Vanje Grubića.

Dan ranije, u subotnjem, trećem po redu turniru u konkurenciji dječaka mlađih od 8 godina (U8) prvo mjesto su osvojili mladi nogometaši Daruvara koji su u dramatičnoj završnici u zadnjoj minuti pobijedili vršnjake iz novljanskog Libertasa s 2:1. U utakmici za treće mjesto Moslavina iz Kutina pobijedila je Slavonac iz Lipovljana.

Pakrački mladi nogometaši su imali dvije ekipe – jedna je ispala u skupini, dok je druga otišla korak dalje gdje je u četvrtzavršnici eliminirana od Kutinjana. Nastupili su još ekipe iz Lipika, Požege, Velike, Garešnice i Virovitice.