Ženska kadetska ekipa (mlađe od 14 godina)  „Slavonskog banovca“ osvojila je treće mjesto na državnom prvenstvu u kuglanju što je održano prošlog vikenda u Novskoj.

One su u konkurenciji šest ekipa klasičnim međunarodnim načinom (4x30 hitaca), ali s manjom kuglom, urušile ukupno 1333 čunja pri čemu je Nika Čelec s 480 čunjeva bila četvrta pojedinačna igračica prvenstva. Ida Jirasek je srušila 466 čunja, a Marija Josipović 387. Spriječena drugim obvezama u nastupu je bila Sara Marin.

Dečki (Matko Škondro, Fran Ivošević, Matko Šuperina i Jan Štampf) pod imenom KK Pakrac na istom natjecanju održanom u Ogulinu su u konkurenciji devet klubova zauzeli  šesto mjesto. Trener obadvije ekipe je Tomislav Luksetić.

Uspjeh je to pakračkih mladih kuglača jer je ovo tek treća sezone otkako u Pakracu djeluje škola kuglanja za mlađe uzraste, a da se ozbiljno radi i da je Pakrac ozbiljna kuglačka sredina pokazuje podatak da uz naše mlade kuglače učešće u službenom ekipnom natjecanju za prvenstvo Hrvatske za kadete su uzeli još samo klubovi iz Zagreba, Zaboka, Zaprešića Varaždina, Delnica, Karlovca, Koprivnice  i Novske.

Kadetkinje prema starosnoj dobi će se iduće sezone natjecati u kategoriji mlađe juniorke (U16) dok dečki ostaju i dogodine u istoj starosnoj konkurenciji.

U ovoj sezoni obadvije selekcije još imaju nastupe u regionalnoj ligi te na pojedinačnom turniru u sklopu Dana Grada Pakraca.