Čak 19 golova su postigli Hajdukovi stariji pioniri (U14) i kadeti (U17) jučer u dvije utakmice protiv vršnjaka iza NK NAŠK iz Našica u utakmici 14. kola 1. Kvalitetne lige mladeži Slavonije i Baranje.

Stariji pioniri trenera Darka Kelemena pobijedili su s 10:0  pri čemu je Fabijan Nikić postigao 4 gola, Teo  Duvnjak 2, a po jedan Čuljak, Čakarić, Benković i Zakarić. Ova Hajdukova selekcija je s 11 bodova dvanaesta na tablici.

Kadeti trenera Siniše Grubišića su Našičane pobijedili s 9:0, a golove su postigli po dva Frnako Kelemen i Nikša  Grubišić te po jedan Pjerabon, Kržić, Ostojić, Dupor i autogol. Kadeti su s 24 boda na šestom mjestu.

Mlađi pioniri (U12) i limači (U10)  trenera Dubravka Ljevakovića su gostovali u sklopu Međužupanijske lige Brod-Požega u Rešetarima. Protiv vršnjaka „Budućnosti“ mlađi pioniri su pobijedili s 2:0 golovima Dietzmana i  Majstorovića te s utakmicom više od Požege bar privremeno su preuzeli prvo  mjesto.

Limači su u Rešetarima poraženi sa 6:0  i nakon nepunog 13. kola s 15 bodova su šesti.

Kadeti i stariji pioniri već u srijedu igraju odgođenu utakmicu s početka proljetnog prvenstva, a u goste im dolazi  Graničar iz Županje. U nedjelju prvenstvo započinju u Međužupanijskoj ligi Virovitica- Bjelovar i početnici (U8) trenera Stjepana Petrovića.