Nogometaši Hajduka osvojili su važan bod u Kneževim Vinogradima protiv domaćeg Borca u utakmici 20. kola MŽNL Slavonije i Baranje. Utakmica je završila 3:3, a Hajduk je zahvaljujući golovima Cerovečkog, Kovačića i Filipovića početkom drugog poluvremena imao vodstvo 3:1, no gosti su pogotkom u 57. odnosno 89. minuti iz jedanaesterca ipak uspjeli doći do boda. Ovo je peta proljetna utakmica u nizu u kojoj Pakračani ne znaju za poraz i nakon nepotpunog 20. kola nalaze se na 12. mjestu prvenstvene ljestvice s 24 osvojena boda. Nastavak serije uspjeha valja očekivati već naredne subote (14. travnja u 16,30 sati) kad u Pakracu gostuje Darda.

Trener Krizmanić je u K. Vinogradima na teren izveo sljedeći sastav: Matijašević, Komljenović, Rekavić, Baškiera, Lesičak (od 22’ Luksetić (od 46’ Filipović)), Petrović, Fogl, Cerovečki, Kovačić, Šugić (od 61’ Krenek), Dietzman.

Uspješan vikend bio je i za naše predstavnike u 2. ŽNL koji su igrali utakmice 12. kola. Croatija iz Donje Obriježi bježi s dna tablice i zahvaljujući vezanim bodovima već je u sigurnoj zoni. Nogometaši trenera Škariota su nakon prošlotjednih gostujućih bodova iz Vetova, danas upisali nova tri domaća boda. Pred svojim vjernim navijačima bili su uvjerljivi protiv drugoplasiranih Sulkovaca i slavili s 4:1. Golove su, uz dva gostujuća autogola, postigli Giacometti i Savi. Napokon je slavio i Dobrovac koji je nakon podužeg bodovnog posta na domaćem terenu pobijedio s 4:1 Dinamo iz Rajsavca i od danas je na ljestvici bodovno izjednačen sa Sulkovcima, smješten odmah iza vodećeg Omladinca iz Čaglina. Za pobjedu su zabijali Visković (2 gola) te Lepan i Šulc.

S prvenstvom su krenuli i županijski trećeligaši. Slavonija nije iskoristila prednost domaćeg terena i u utakmici 8. kola u Prekopakri je poražena od vodećih Eminovaca minimalno 1:0. Badljevčani su proljetnu sezonu otvorili gostovanjem u Golobrdcima gdje ih je domaći Parasan svladao s visokih 5:0.

U 1. ŽNL Lipik 1925 je s 2:1 izgubio od Papuka u Velikoj. Strijelac jedinog pogotka za Lipičane bio je Popović.