Nogometaši Croatije iz Donje Obriježi bodom osvojenim u 13. kolu 2. ŽNL kod lidera prvenstva Omladinca iz Čaglina nastavljaju uspješnu proljetnu priču. Odigrali su 1:1, pogodak je postigao Ivan Lenče, a nakon ovog remija Croatija se nalazi na 6. mjestu prvenstvene tablice s 18 osvojenih bodova. Naredno kolo (22. travnja u 17 sati) u Obriježi gostuje susjed na tablici Dinamo iz Rajsavca.

Drugi naš klub u 2. ŽNL Dobrovac nije uspio ostvariti povoljan rezultat na gostovanju kod posljednjeg Graničara iz Bučja. Poraženi su s visokih 3:0, a kako doznajemo, domaćin je u ovom susretu bio sretniji i spretniji te zasluženo osvojio važne bodove. Ovim porazom Dobrovčani su skliznuli na 5. mjesto koje drže s 20 osvojenih bodova. Priliku za popravak plasmana imat će iduće nedjelje (22. travnja u 17 sati) kad na domaćem terenu igraju protiv pretposljednje Sloge iz Trenkova.

Trećeligaši se ovog vikenda također nisu proslavili i nastavili su s porazima. Dinamo iz Badljevine poražen je kod kuće od Ovčara s 2:4 (Munić 2), dok je Slavonija iz Prekopakre glatko s 4:0 izgubila na gostovanju kod Jovače.

U 16. kolu 1. ŽNL Lipik 1925 izgubio je kao domaćin od Jakšića s 2:1 (Jirasek) i nakon nedjeljnog poraza nalazi se na 7. mjestu prvoligaške karavane s 23 osvojena boda.