Rukometaši LiPe su u utakmici 17. kola 2. HRL Istok u Pakracu pobijedili Županju s 34:33. Iako spletom raznih okolnosti pakrački rukometaši nastupaju bez desetak najiskusnijih rukometaša, a udarni sastav im je jedva punoljetan, u utakmici prelijepih golova, visokog ritma i užarene atmosfere nisu pokazali nimalo respekta iskusnijem i fizički jačem protivniku. Upravo to, doznajemo od Deana Nagya „tehnika“ naših rukometaša, nedostajalo im je u ranijim nastupima. Momčadski napredak je evidentan, ali ne umanjujući zasluge kolektiva, pobjede ne bi bilo bez sjajnog nastupa golmana Kešćeca koji je skupio više od 20 obrana, od kojih je najvrjednija ona u posljednjim sekundama utakmice kad gostima brani dva zicera za izjednačenje. Iako ova pobjeda pakračke rukometaše neće odlijepiti s dna tablice na kojem se nalaze s 4 osvojena boda, vrijedna je utoliko što je potvrdila potencijal i budućnost pakračkog rukometa.

Nagy dodaje da je atmosfera na tribinama u posljednjih desetak minuta bila odlična, a upravo takvo navijanje pomoglo je golobradim mladićima da daju svoj maksimum.

Za LiPu su igrali: Papušek i Kešćec, Sadilek 2, Macura 1, Vuković 4, Sommer 5, Šimić 6, Zerdin 3, Z. Krucki 3, Smiljčić 3, Vonić 7, Major i Paragi.