Hajduk je jučer na svom stadionu u 25. kolu Međužupanijske nogometne lige Slavonije i Baranje pobijedio s 3:0 Borac-Agrar iz Bobote. U utakmici bez puno ljepote i prigoda za gol Hajduk je krenuo odlično i do vodstva došao doslovno u prvom napadu u 30. sekundi nakon što je Komljenović s desne strane odlično centrirao na suprotnu stativu gdje je loptu glavom u mrežu pospremio Ivan Kaurin, povratnik u sastav nakon skoro godinu dana pauziranja uzrokovano teškom povredom koljena.
Nakon toga ništa se, osim nekoliko gužvi nakon prekida, nije događalo do 34. minute kada u jednoj takvoj situaciji nakon kornera igrača gostiju pred golom lopta pogađa u ruku pa sudac dosuđuje jedanaesterac koji je sigurno realizirao ponovo Kaurin.


U drugom poluvremenu Hajduk je u izuzetno korektnoj utakmici stvorio nekoliko poluprilika, a jednu od njih u 79. minuti koju je stvorio Krenek, Komljenović efektno volejom posprema u gol za končanih 3:0.
Hajduk, pet kola prije kraja, ima, na 12. mjestu, 30 bodova i predzadnjem Borcu, upravo jučerašnjem protivniku, bježi 11 bodova tako da u završnicu prvenstva ulazi bez straha za opstanak.
Iduće subote gostuje u Novoj Gradišci kod trenutno vodeće Sloge.
Sastav: Tomašić, Filipović, Komljenović, Rekavić, Baškiera, Petrović, B. Prohaska, Šugić (od 55. Krenek), Kovačić (od 59. Grubišić), Kaurin, Luksetić (od 74. V. Svjetličić)