Na pakračkim teniskim terenima, otvorenima prije mjesec dana, kojima sada upravlja Sportska zajednica Grada Pakraca, besplatno je moguće igrati još samo do nedjelje 1. srpnja. Od ponedjeljka igranje će se naplaćivati po cijeni od 30 kuna po satu  pri čemu će tajnik Zajednice Denis  Relota izdavati skupne mjesečne račune s obvezom uplate na račun Sportske zajednice. U cijeni najma će biti moguće koristiti rekete i loptice koje je Sportska zajednica kupila prošlog tjedna. Podrazumijeva se da se korisnici pri tom pridržavaju uobičajenih načela korištenja teniskih igrališta (adekvatna obuća, čišćenje i polijevanje terena...) koja su istaknuta i na ulaznim vratima.

Za igrati tenis potrebno je rezervirati termin putem internet ili facebook stranice Sportske zajednice,  ili pozivom na broj tajnika Relote  091/ 14 61 315.

Prvih mjesec dana, kako nam je rekao Relota, gužve nije bilo jer je igrališta koristilo 15 uvijek istih osoba. No, primijetio je veću zainteresiranost u dane vikenda, pa sugerira zainteresiranima da si termine u tom vremenu rezerviraju do petka.