U jučer odigranim utakmicama prvog kola županijskog kupa naši predstavnici postigli su polovičan uspjeh. Prvoligaš Lipik 1925 predvođen novim trenerom Ognjenom Kafkom s 9:0 je pobijedio trećeligaša prekopakransku Slavoniju. Golove su postigli Jirasek 3, A. Zanetti 2, Derenj, Miladinović, Bosnar i Kasapović.

Croatija iz Donje Obriježi je kao domaćin s 3:0 (Čakarić, Jozipović, I.Lenče) savladala Sulkovce, dok je Dobrovac pružio vrlo dobru partiju i umalo izbacio favoriziranu momčad Požege. Dobrovčani su se golovima Mijića vratili iz zaostatka od 0:2, no lutrija jedanaesteraca ipak je otišla na stranu Požežana.

Jovača iz Marinog sela teško je stradala kod kuće protiv Hrvatskog dragovoljca, završilo je 2:8, dok Badljevčani na domaćem terenu nisu uspjeli ozbiljnije nauditi ekipi Jakšića koja je slavila s 3:1.

NK Hajduk Pakrac se u natjecanje uključuje u 2. kolu, a NK Slavonija (Požega) i NK Slavija (Pleternica) uključuju se u polufinalu kupa. Izvlačenje parova za 2. kolo održat će se danas u prostorijama Saveza s početkom u 12 sati.

REZULTATI

Croatia D.O. – Sulkovci 3:0
Slavonija – Lipik 0:9
Jovača – H.Dragovoljac 2:8
Dinamo B. – Jakšić 1:3
Dobrovac – Požega 2:2 (3:4)