U danas odigranim utakmicama 4. kola 2. ŽNL Dobrovac je na domaćem terenu pobijedio Slogu iz Trenkova s 3:1, a Croatija iz Donje Obriježi je u čudnim okolnostima poražena s 2:1 u Zagrađu od domaćeg Graničara. U 1. ŽNL favorizirani Lipik je eurogolom Lesičaka teže od očekivanog pobijedio Papuk iz Velike s minimalnih 1:0. U 3. ŽNL iznenađujuće dobro igra Dinamo iz Badljevine koji je danas uzeo bod na gostovanju u Ovčarama.
Novom pobjedom nogometaši Dobrovca samo su dodatno popravili ionako sjajan dojam koji ostavljaju tijekom prvog dijela sezone u 2. ŽNL, u kojem još uvijek ne znaju za poraz. Pogotke vrijedne bodova u potpuno kontroliranoj utakmici od strane domaćih postigli su Popović (2 gola) te Merkaš. Ova pobjeda gura ih prema vrhu prvenstvene ljestvice, ambicije polako rastu pa se nastavak odličnih igara kao i pozitivan rezultat očekuju i iduće nedjelje kad Dobrovačni gostuju u Sulkovcima.
Nešto drugačija priča su Obriježani koji su nakon tri remija u 4. kolu upisali i prvi poraz. Početak susreta nije sugerirao takav scenarij. Croatija je povela pogotkom Savija i poluvrijeme riješila u svoju korist. No, prema riječima trenera Daria Škariota, onda se dogodilo slijedeće: „U nastavak susreta domaćin ulazi pojačan dvanaestim igračem, tj. izrazito domaćinski nastrojenim glavnim sucem Ivanom Mautnerom koji nam odjednom nije dozvoljavao igrati. Žestoko naklonjen domaćinu, svaki duel ili situaciju svirao je kontra nas, što su domaćini iskoristili i preokrenuli rezultat na 2:1. Vrhunac sudačke lakrdije je poništen regularan, čist kao suza, izjednačujući zgoditak našem Čakariću u 90. minuti susreta“, rezigniran je i razočaran obriješki trener. Nema druge, nego Škariotu konsolidirati redove i naredne nedjelje u sklopu utakmica 5. kola 2. ŽNL spremno dočekati Graničar iz Bučja te napokon upisati pobjedničke bodove.
U 3. ŽNL Dinamo iz Badljevine nastavlja s vrlo dobrim nastupima, u utakmici 3. kola u Ovčarama su odigrali neriješenih 2:2 s domaćinom, a pogotke su postigli Hejtmanek i Han. S druge strane, Slavonija iz Prekopakre izgubila je na domaćem terenu 4:1 od Jovače iz Marinog Sela. Gol je zabio Eck.