Grad Pakrac je osigurao materijal, a radove će izvesti sami zaposlenici Sportske zajednice Grada Pakraca na postavljanju dodatnih sadržaja oko proljetos izgrađenih teniskih igrališta.

Jučer su započeli s postavljanjem ivičnjaka unutar kojeg će biti izbetonirana pješačka staza kojom će se dolaziti s parkirališta na suprotnu (istočnu) stranu terena. Na njoj su već postavljena dva spojena ulična kioska koji će služiti kao radni prostor zaposleniku na održavanju igrališta, a istovremeno i kao spremište za neophodni materijal i pribor. Ispred kioska će biti napravljena terasa veličine desetak četvornih metara, te će biti postavljene klupe s kojih će se moći promatrati igra. Igra će se moći promatrati i sa središnjih 12 metara zapadne strane ograde, dok će sav ostali prostor ograde biti postavljeno sjenilo (blenda) kako bi se u igralištu umanjio utjecaj sunca i vjetra.

Kako nam je rekao Denis Relota, tajnik Sportske zajednice, nastojat će da radove završe do   „Pakrac Open“, prvog teniskog amaterskog turnira koji će  bit će održan 6. i 7. listopada, a za koji su prijave u tijeku.