Pakrac je protekla dva vikenda bio domaćin trećeg kola Međužupanijskog kola natjecanja mladih kuglača na kojima nastupaju dječaci i djevojčice mlađi od 18 i 14 godina iz šest klubova iz regije. Pakrački mladi kuglači trenera Tomislava Luksetića ponovo su bili među uspješnijima te su se u ukupnom ekipnom poretku učvrstili na prvom mjestu s 22 boda, dva više od drugoplasirane sisačke „Siscie“ te devet više od trećeplasirane KK Novske dok su na začelju mladi kuglači iz Nove Gradiške, Bjelovara i Požege.

Novih osam bodova za prvo mjesto u ovom kolu Pakračanima su donijeli: Matko Škondro (505),  Matko Šuperina (473), Sara Marin (478) i Fran Ivošević (474).

U pojedinačnoj konkurenciji unatoč nešto slabijem nastupu od svog prosjeka u konkurenciji dječaka mlađih od 18 godina Fran Ivošević je zadržao prvo mjesto s prosjekom od 519 srušenih čunjeva. U istoj starosnoj kategoriji, mada znatno mlađe od gornjeg limita, u konkurenciji djevojaka Sara Marin je s prosjekom od 458 srušenih čunjeva peta, a Ida Jirasek sedma.

U mlađoj konkurenciji (U14) Marija Josipović (426) je četvrta, a Vita Jirasek dvanaesta. Kod dječaka  Matko Škondro je s prosjekom od 482 je drugi, jedno mjesto bolji od Jana Štampfa, dok su Matko Šuperina i Niko Kalvi na osmom i desetom mjestu.

Sljedeći krug natjecanja je od 14. do 16. prosinca u Novoj Gradišci.