Dvije pobjede u samo tri dana rezime su plodnog perioda rukometaša LiPe u utakmicama 3. HRL ISTOK.
Najprije su u četvrtak u zaostaloj utakmici 18. kola 3. HRL Istok kao domaćini svladali Požegu 2 sa 31:29. Utakmice su bolje otvorili gosti te vrlo brzo poveli sa 2:5. Međutim, tada domaći rukometaši konsolidiraju svoje redove i uz gromoglasnu podršku punih tribina predvođeni fantastičnim golmanom Kešćecom te efikasnim Macurom preokreću rezultat u na 8:7, do poluvremena ga dižu na +6 i održavaju sve do konačnih 31:29. Najefikasniji u redovima LiPe bio je Ivan Macura sa 7 postignutih pogodaka. Slijedili su ga Matija Šimić sa 6 te Petar Sommer s 5. 4 je dodao David Antonić, dok su po 2 postigli Robert Ružička, Andrija Krucki i Mihael Sreš. Po jednom su se u strijelce upisali Antun Gamberger. Pjero Dražul te igrač večerašnje utakmice Tomislav Kešćec. Još su nastupali vratar Mislav Vujatović te igrači Karlo Frajfogel, Dino Josipović, Kristijan Paragi, Daniel Hlapović te Roko Major.
Ubrzo nakon toga u sklopu utakmica 19. kola pakrački su rukometaši ubilježili još jednu pobjedu. Nakon sjajne predstave protiv Požege 2 u četvrtak u Pakracu, u subotu su u slavili i u Davoru s 34:41 (13:19). Do poluvremena je već bilo šest pogodaka zalihe na strani naših rukometaša, a u nastavku je prednost rasla do +9. Domaćini su u jednom trenutku priprijetili, spustili se na -4, no to je bilo sve što su uspjeli učiniti protiv raspoloženih Pakračana. Kao i protiv Požege, ponovo je najefikasniji bio Macura s 9 postignutih pogodaka.
U sljedećem kolu u Pakracu gostuje HRK Borovo 2

VIKEND MLAĐIH KATEGORIJA

Od mlađih kategorija, ovaj vikend su bile aktivne jedino djevojčice rođene 2008. godine. One su igrale 4. krug Međužupanijske rukometne lige te su upisale pobjedu i 2 poraza. Međutim, ne može im se ništa zamjeriti jer se na gostovanje otišlo sa samo 8 igračica.
Za ŽRK Lipik – ŠR LiPa su nastupale: vratarka Hana Bošnjaković te igračice Petra Krenek, Dorotea Hihlik (4 pogotka u 3 utakmice), Paula Lucić (12), Ana Vondra (2), Laura Leovac (4), Lea Kovačić (2), Nika Lopar (3) ŽRK Lipik – ŠR LiPa – RK Dubica 17:15 (7:7) ŽRK Lipik – ŠR LiPa – ŽRK Novska 5:11 (3:6) ŽRK Lipik – ŠR LiPa – ŽRK Slavonka Nova Gradiška 6: 9 (3:5)