U subotu i nedjelju na pakračkoj kuglani odigrano je 6. kolo Međužupanijske lige mladih. Pakračke mlade kuglačice i kuglači „Slavonskog banovca“ nisu iskoristili prednost domaće kuglane te su ekipno završili kao drugi iza muške ekipe Novske, ali su nakon šest kola s 42 boda ostali vodeći sa šest bodova prednosti ispred Novljana.

Kuglačice i kuglači Banovca u sastavu Marija Josipović, Jan Štampf, Matko Šuperina i Fran Ivošević ukupno su srušili 1824 čunja, odnosno 38 manje od Novljana. Treće su bile kuglačice Siska, četvrti Bjelovar, peti Nova Gradiška i šesti mladi Požežani.

U pojedinačnom poretku nakon šest kola u kategoriji djevojčica mlađih od 14 godina temeljom prosjeka iz svih dosadašnjih nastupa Marija Josipović je peta, a Vita Jirasek deveta.  U istoj starosnoj kategoriji kod dječaka Jan Štampf je drugi, Matko Škondro treći, Matko Šuperina osmi, a Niko Kalvi deveti. Kod djevojaka mlađih od 18 godina Sara Marin je treća, a Ida Jirasek osma. Kod dječaka Fran Ivošević je drugi. No, radi bolesti gotovo polovina njih ovog vikenda nije nastupilo.

Sljedeći nastup imat će 12. i 13. travnja u Požegi.