U najzanimljivijoj utakmici 12. kola 2. ŽNL zahuktali Dobrovac je u lokalnom derbiju pred više od 300 gledatelja s čistih 5:1 pobijedio Croatiu iz Donje Obriježi i tako potvrdio odličnu formu i status lidera prvenstva. Obriježani koji tavore pri dnu prvenstvene ljestvice nikako da spoje nekoliko dobrih utakmica. Oslabljeni izostancima nekoliko igrača niti ovaj put nisu mogli ozbiljnije parirati razigranom domaćinu, no fer i korektnom igrom priuštili su brojnim posjetiteljima odličnu nogometnu priredbu.

Odnosi na terenu od prvog sučevog zvižduka jasno su odavali trenutnu razliku u kvaliteti što su igrači Tomislava Kužileka potvrdili već u prvoj četvrtini susreta kad su golovima Popovića poveli s 2:0. Podređeni gosti zaprijetili su tek iz odlično izvedenog slobodnjaka Giacomettija, no domaći vratar Matijašević je sjajnom intervencijom spriječio pogodak. Nastavak susreta nije donio važnije promjene, tek su premoć domaćina novim golovima potvrdili dvaput Kaurin i jednom Visković. Osim strijelaca ovaj put vrijedi posebno istaknuti i trostrukog asistenta Poletta. Počasni pogodak za Obriježane postigao je Čakarić. Nakon posljednje pobjede Dobrovac vodi na tablici s 25 bodova, tri više od Graničara iz Zagrađa, a Obriježani su 8. s 11 osvojenih bodova.
U 13. kolu Dobrovac će nastavak pobjedničkog niza tražiti na gostovanju kod Sloge u Trenkovu, dok Obriježane čeka još jedna teška utakmica jer im u goste stiže spomenuti Graničar iz Zagrađa.
U 3. ŽNL malo iznenađenje pripremili su nogometaši Slavonije iz Prekopakre koji su pobijedili Kamen iz Vetova s 2:1. Dinamo iz Badljevine poražen je na gostovanju u Eminovcima s minimalnih 1:0.
Lipik 1925 je u 15. kolu 1. ŽNL u Velikoj pobijedio domaći Papuk s 5:0 i tako zadržao 5. mjesto na tablici. Pogotke su postigli Jirasek dva te Bryan, Galko i Oršić. U subotu u Lipiku gostuje Jakšić koji na tablici Lipičanima bježi dva boda.

VIŠE FOTOGRAFIJA