Na otvaranju nove sezone Međužupanijske nogometne lige Brod – Požega NK Požega je kao domaćin s 3:1 pobijedila Hajduk.
Iako je na startno gostovanje otputovao bez čak pet igrača koji konkuriraju za prvi sastav (Baškiera, Grubišić, Filipović, Ajman i Komljenović) od Hajduka se ipak očekivalo više. Prvo poluvrijeme proteklo je u obostrano letargičnoj igri punoj pogrešaka u kojoj su se Pakračani solidno držali. U obrani su korektno posao odrađivali Kačer, Pjerabon i Krenek te domaćina držali podalje od gola, dok su u napadu Kovačić, Zandona i Lilovac u suradnji stvorili i dvije opasne situacije pred domaćim golom, no nedostajalo je mirnoće u završnici. Požežani su u tom dijelu igre priprijetili tek iz slobodnog udarca pogodivši vratnicu. Kad se činilo da će poluvrijeme završiti bez pogodaka, dogodio se kiks pakračke obrane i Včelik je u 44. minuti prvim od svoja tri zgoditka donio Požegi prednost.

Vodeći pogodak digao je Požežane koji su u drugi dio susreta ušli znatno agresivnije, a rezultat toga došao je ubrzo. Koliko je nenadoknadiv izostanak kapetana Adriana Baškiere u posljednjoj liniji Hajdukove momčadi posebno se vidjelo u razdoblju od 59. od 65. minute kad nakon neodlučnih intervencija "zelene" obrane Požega preko Včelika postiže još dva pogotka i odlazi na nedostižnih 3:0. Poraz, ali ne i sveukupan dojam, pogotkom u 87. minuti je ublažio Lilovac za konačnih 3:1.
Sigurno je da će više od ovog poraza i jedne od najlošijih predstava Hajduka u posljednje vrijeme, trenera Pakračana Sinišu Grubišića zabrinuti istina da je izostanak iskusnih igrače, naročito u obrani, teško nadomjestiti, što bi u budućnosti uslijed povreda i kartona mogao postati ozbiljan problem. Sličan onom kakvog je imao prošle sezone na drugoj strani terena kad je u napadu kronično nedostajao klasičan strijelac.
Hajduk je u Požegi igrao u sljedećem sastavu: Huska, Dupor, Krenek, Pjerabon, Kačer (od 69’ Svjetličić), Petrović, B. Prohaska (od 56’ Kelemen), Dietzman, Kovačić (od 56’ Krpan), Zandona, Lilovac. Trener: Siniša Grubišić