U utakmicama 6. kola 1. ŽNL Dobrovac je poražen na gostovanju u Vidovcima od domaćeg Dinama s 2:1, dok je Croatia iz Donje Obriježi u Brodskom Drenovcu odigrala 1:1 s Hrvatskim Dragovoljcem. Dobrovčani su porazom u Vidovcima (gol postigao Adžijević) samo potvrdili promjenjivu formu ove sezone koja ih košta plasmana u donjoj polovini tablice gdje s 8 bodova drže 9. mjesto. U nedjelju će pokušati popraviti dojam pred svojim navijačima protiv Papuka iz Velike.
Obriježani su se iz Brodskog Drenovca vratili s bodom. Svojim pogotkom osigurao ga je Lenće, a bit će još vrijedniji, ako ga uspiju potvrditi pobjedom sljedećeg vikenda kad na svom terenu igraju protiv posljednje Mladosti iz Pavlovaca. Osjetit će se to i na mršavom bodovnom saldu koji otkriva tek 5 osvojenih bodova što je dovoljno za 11. mjesto na tablici.
U 5. kolu 2. ŽNL Dinamo iz Badljevine je na svom terenu pobijedio Slaven iz Gradca s 3:0 (Šugić 2, Hrešić), dok se sa svojevrsnog derbija odigranog u Vetovu Jovača iz Marinog Sela vratila nakrcane mreže. Naime, Graševina ih je deklasirala s nestvarnih 10:1 (Ant. Hrabušicki). Rezultat je tim gori ako znamo da Jovača ove sezone igra solidan nogomet na ukazuje i plasman u gornjem dijelu tablice. Slavonija iz Prekopakre je upisala još jedan poraz, bolji su bili Eminovci s 4:1 (gol je postigao Eck).
Jovača je četvrta, Dinamo peti, dok je Slavonija posljednja.