Odlično su započeli prvenstvo naši klubovi u 3. HKL ostvarivši tri pobjede dok je Lipik 1974 poražen u lokalnom derbiju protiv prekopakranske Slavonije.

Rezultatski dobrom vikendu su doprinijeli i igrači KK Pakraca koji su u dramatičnoj utakmici 3. kola 1.B HKL na svojoj kuglani s 5,5:2,5 pobijedili Podravku iz Koprivnice pri čemu su nakon 600 hitaca obadvije momčadi srušili isti broj čunjeva 3252. Pojedinačne bodove za Pakrac su donijeli Luksetić (534), Major (561), Anušić (556) i Gnezda (552), a pola boda Juranović (531).

Nakon tri kola u gustoj tablici Pakračani su s tri boda u sredini. Iduće subote gostuju u Križevcima protiv Elektre.

Više nego dobar start su imale pakračke ekipe u 1. kolu 3.HKL. Najvrjedniju pobjedu je ostvario Papuk gostujuću u Požegi protiv istoimenog protivnika sa 6:2 pri čemu je najuspješniji bio Siniša Karačić (526), a pojedinačne bodove su donijeli još Ivan Hofman, Ilija Turković ml. i Ilija Puhmajer.

Također sa 6:2, ali na svojoj kuglani, Slavonski banovac je pobijedio Obrtnik BAM iz Nove Gradiške. Posebno su raspoloženi bili Davort Špelić (558) i Albert Jirasek (555) dok su pojedinačne pobijedi ostvarili i Božidar Petrovečki i Davor Lepka.

U prvoj od šest međusobnih lokalnih utakmica u ovom prvenstvu prekopakranska Sloga je jučer kao gost ostvarila pobjedu protiv Lipika 1974. Ivan Katalinić, Vitomir Juranović, Jure Rosić i Ilija Turković stariju su ostvarili pobjede za Sloge dok su Dario Šubert i Domagoj Tušim  pojedinačne bodove donijeli Lipiku, ali sa zaostatkom od velikih 109 čunjeva.

Idućeg vikenda  Sl. banovac je ponovo domaćin, ali požeškoj Craotiji (petak 18 sati) Sloga dočekuju brodski Regoč (subota 17 sati), dok će ponovo u goste Papuk, ovog puta u Novu Gradišku Obrtniku BAM, a Lipik gostuje protiv PPK Kutjeva.