Domagoj Tušim, kuglač KK Pakraca i KK Lipika 1976, bio je 17. na pojedinačnom kuglačkom prvenstvu regije istok što je proteklog vikenda odigrano na kuglanama u Osijeku i Požegi. U konkurenciji 32 kuglača koji su nastup izborili kroz gradska i županijska prvenstva on je prvog dana u Osijeku sa solidnih 535 urušenih čunjeva bio 13. No drugog dana u Požegi je nastupom u kojem je srušio za njega loših 517 čunjeva pao u ukupnom poretku na 17. mjesto.

Pravo nastupa na prvenstvu koje je kao kvalifikacijsko za državno igrano za pet slavonskih županija, izborio je ostvarivši 6. rezultat na županijskom natjecanju urušivši u dva bacanja na kuglanama u Pakracu i Požegi, ukupno 1099 čunjeva.

Od pakračkih kuglača nakon gradskih kvalifikacija na županijskom prvenstvu su 19. i 21. studenog još nastupili Albert Jirasek (8.), Siniša Karačić (11.) Ilija Turković ml. (13.), Vlado Slijepčević (15.) i Vitomir Juranović (16).

Na službenom gradskom prvenstvu koje je igrano u prvoj polovini studenog u konkurenciji 17 prijavljenih kuglača  pobjednik i službeni pojedinačni prvak Pakraca za 2019. godinu je bio Siniša Karačić (KK Papuk) koji je u dva nastupa na pakračkoj kuglani srušio 1119 čunjeva, dvadeset više od drugoplasiranog Vitomira Juranovića, odnosno 35 od trećeg Domagoja Tušima.

Ponajbolji pakrački kuglači koji nastupaju za KK Pakrac na ovo službenopojedinačno kuglačko prvenstvu nisu se niti prijavili.