U Bjelovaru je 15. veljače održana završnica Prvenstva Odbojkaškog saveza Bjelovarsko-bilogorske županije za mlađe dobne skupine. Ligu mini-odbojke činile su ekipe ŽOK Bjelovar, OK Daruvar i OK Lipa Volley, dok je liga male odbojke bila proširena ekipama ŽOK Križevaca i ŽOK Čazme.
Mlade odbojkašice OK Lipa Volley su u obje kategorije osvojile treća mjesta. S obzirom na granična godišta neke su igračice pakračko-lipičke ekipe igrale turnire u obje kategorije.
Za ekipu male odbojke koju trenira Melita Tukara igrale su: Eva Hartman, Bojana Kojadinović, Dalija Vončina, Lana Jozić, Tea Majcenović, Eva Čihak, Iva Bukovac, Ema Majstorović i Valentina Čakarić.


Brončane odbojkašice mini odbojke trenerice Zvjezdane Kliček igrale su u sastavu: Mia Kir, Valentina Čakarić, Lorena Kliček, Dalija Vončina, Tea Majcenović, Iva Bukovac, Svea Rajković, Eva Krivdić, Ema Majstorović, Patricija Petrušić i Petra Bec.
Ostale kategorije odbojkašica imaju sljedeći raspored: najmlađe natjecateljice igraju još tri kola u ligi Valpovštine, a kadetkinje će završnicu Prvenstva Odbojkaškog saveza Bjelovarsko-bilogorske županije igrati 29.veljače. Sljedeća utakmica seniorki na domaćem terenu očekuje se početkom ožujka, a točan termin još nije utvrđen.

RUKOMET - 3. HRL ISTOK

Poraz seniora kod Zrinskog

Rukometaši LiPe upisali su i drugi poraz u tri dosad odigrane utakmice nastavka prvenstva 3 HRL Istok. S neugodnog gostovanja u Bošnjacima kod Zrinskog vratili su se poraženi 30:26. Pakračani su u goste otputovali u oslabljenom sastavu što svakako ne umanjuje domaću pobjedu koja niti jednog trenutka nije dolazila u pitanje.
Najefikasniji u redovima LiPe bio je Petar Sommer sa 7 pogodaka, Ivan Macura i Domagoj Vonić dodali 5, a Roko Major je postigao 4 pogotka.
Ovim porazom, LiPa je pala na 3. mjesto prvenstvene ljestvice. Sljedeće kolo naši će rukometaši  biti slobodni jer je protivnik trebao biti RK Frankopan koji je napustio natjecanje. Utakmica će biti registriran 10:0 za LiPu.

MLAĐE KATEGORIJE

Dječaci „A“ su u 1.HRLDA Istok u Pakracu izgubili od RK Požega 23:32, a Dječaci „B“ su u sklopu drugog kruga 1.HRLDB Istok u Osijeku ostvarili polovičan učinak. Pobijedili su RK „Valpovka“ s 15:8, a izgubili od RK „Feniks“ iz Osijeka sa 16:10.

U Pakracu je održan i 4. krug Međužupanijske lige u mini rukometu gdje su naše djevojčice ubilježile 4 pobjede i poraz.
ŽRK „Lipik – ŠR LiPa“ – ŽRK „Garešnica“ 10:3
ŽRK „Lipik – ŠR LiPa“ – ŽRK „Moslavina“ 10:8
ŽRK „Lipik – ŠR LiPa“ – RŠD „Bjelovar 6:4
ŽRK „Lipik – ŠR LiPa“ – ŽRK „Đurđevac“ 11:10
ŽRK „Lipik – ŠR LiPa“ – ŽRK „Novska“ 5:11

Mlađe kadetkinje ŽRK „Lipik – ŠR LiPa“ su u Pitomači odigrale 7. krug 1.HMKRL gdje su ostvarile 2 poraza. Poražene su od domaćina, ŽRK „Pitomača“ rezultatom 24:5, te od ŽRK „1234 Virovitica“ rezultatom 23:6.