Prema najavama organizatora u ponedjeljak navečer (27. srpnja) napokon će biti održana završna večer 23. malonogometnog ljetnog turnira u Pakracu koju su izborili Drvo promet, Elite Academy, Domaorad i JetSet. Uslijed koronakrize odgođena završnica bit će odigrana u jednom danu pa će izostati predviđene revijalne utakmice Hajdukovih mlađih kategorija, a pauza između polufinalnih i utakmica za plasman trajat će dvadesetak minuta.

Turnir će polufinalnim srazom u 19 sati otvoriti Drvo promet  i Elite Academy. U tom će dvoboju sastav koji najvećim dijelom čine članovi obitelji Šugić (u četvrtfinalu golovima Šugića s 2:0 pobijedili pakračke malonogometne rekreativce okupljene oko ekipe CB Code) pokušati nadigrati talentirane Hajdukovce (Grafina, Grubišić, Krpan, Pjerobon, Keć…) koji su ranije s 1:0 (Res) izbacili obriješke nogometaše iz Autoškole Sport.

Pedeset minuta kasnije (19,50 sati) jedna od ponajboljih regionalnih ekipa Domorad Bjelovar, u kojoj nastupaju afirmirani malonogometaši iz Garešnice i Bjelovara, pokušat će pobijediti CB JetSet sastavljen od juniora i kadeta Hajduka i Požege (Babojelić, Nikić, Milošević, Pejša…). Bjelovarčani su prolazak u polufinale izborili protiv daruvarske ekipe Fast Food MiniLu s uvjerljivih 6:1 i ne samo zbog te pobjede slove kao prvi favoriti za pobjednika ovogodišnjeg turnira. S druge strane stajat će iznenađenje turnira - momci iz JetSeta koji su završnicu izborili nakon izvođena sedmeraca eliminiravši jednog od favorita turnira Pizzeriu Hookah.

S početkom u 20,55 poraženi će igrati za treće mjesto, a finalna utakmica za nagradu od 10 tisuća kuna započet će u 21,40, nakon čega slijedi svečano proglašenje najboljih.

Utakmice završnice igraju se 2x20 minuta s pravom korištenja jednog time-outa po poluvremenu, bez akumuliranih prekršaja. Ako susret završi neriješenim rezultatom, izvode se sedmerci.

Sve utakmice igrat će se uz prisustvo gledatelja, bez razlike na grupnu fazu, što znači da je preporučljivo držati se fizičke distance (1.5 m) koliko god je to moguće. Neće biti jednostavno s obzirom na to da su turnirske večeri dosad bile izuzetno posjećene s prosječno više od 500 gledatelja, no naše i tuđe zdravlje je najvažnije pa se na sutrašnjem događanju od svakog ponaosob očekuje potrebna doza obazrivosti. Ulaz je 10 kuna, žene i djeca ne plaćaju.