Nogometaši Hajduka, nakon skoro pola godine stanke uzrokovane epidemiološkim mjerama sutra započinje prvenstvo u Međužupanijskoj ligi Brod-Požega. U goste u Pakrac s početkom u 17,30 sati dolazi NK Slavonac iz Nove Kapele, novajlija u ligi pristigao iz brodske županijske lige. Pored njih, u odnosu na  prošlu sezonu nova ekipa je i Dinamo Vidovci pristigao iz požeške županijske lige, a u ligi više nema Slavonca iz Bukovja koji je kao vodeći klub nakon odigranih 14 kola prošlosezonskog prvenstva otišao u 3. ligu te Željezničara iz Slavonskog Broda koji je istupio iz lige tako da će i ove sezone liga imati 14 klubova. Prvenstvo traje do 14. studenog, a pakračkoj i lipičkoj publici najzanimljivija utakmica između ova dva kluba predviđena je u predzadnjem kolu, 7. studenog u Pakracu. Hajduk ima dobar ždrijeb pa će u rujnu kao domaćin odigrati tri utakmice.

HNS i epidemiolozi uz primjenu epidemioloških mjera (evidencija prisutnih, dezinfekcija i distanca) za sada dozvoljavaju prisutnost publike pa svi oni koji su se zaželjeli prvenstvenog nogometa sutra mogu doći vidjeti ovosezonsko izdanje Hajduka koji uz novog trenera ima i podosta izmijenjenu momčad u kojoj su osim golmana sve igrači iz Pakraca i okolice.  Trener Tomislav Kužilek za sutra ne može računati na Darka Kovačića  i Alena Grafinu koji imaju neodrađene kartone iz prošlog prvenstva, odnosno kupa, dok su Adriano Baškiera i Filip Kligl ozlijeđeni.

Pet Hajdukovih mlađih kategorija svoja natjecanja u županijskim i međužupanijskim ligama počet će posljednjeg vikenda u kolovozu.