Teškim  gostujućim porazima Dobrovca i Croatije na kojima su primili ukupno 15 pogodaka započela je nova sezona u 1. Županijskoj nogometnoj ligi. Croatiji iz Donje Obriježi ždrijeb prvenstva namijenio gostovanje u Buku, kod prošlosezonskog prvaka ovog natjecanja, koji je sudeći prema jučerašnjoj furioznoj pobjedi od 10:0 i ove godine jednako moćan. Croatija je na utakmicu otputovala bez nekoliko važnih igrača te je u zapisnik prijavila samo 14 igrača. Solidno su Obriježani parirali prvo poluvrijeme koje je završilo vodstvom domaćina od 2:0. U nastavku slijedi osjetan pad, posebno u razdoblju igre od 61. do 84. minute kad Croatija prima 7 golova. Do kraja Bučani uspijevaju postići još gol i utakmicu završiti dvocifrenom razlikom.

Sličnu premijeru, rezultatski manje neugodnu, imali su Dobrovčani koji gostovali kod također odlične Croatie iz Mihaljevaca. Prvo poluvrijeme igrači trenera Marijana Gurdona odigrali su kako-tako i na odmor otišli s minimalnim zaostatkom. U nastavku odoljevaju sve do 59. minute nakon koje u samo 10 minuta tri puta kapituliraju. U nastavku nisu imali snage ozbiljnije zaprijetiti domaćinu koji do kraja postiže još gol za konačnih 5:0.

U 2. kolu 30. kolovoza (nedjelja) na rasporedu je lokalni derbi između Dobrovca i Croatije. Utakmica počinje u 17,30 sati.