Čak deset pogodaka vidjeli su gledatelji na utakmici u Donjoj Obriježi između domaće Croatije i Graševine iz Vetova, no slavili nisu jer su bodovi otišli na stranu gostiju koji su pobijedili s 4:6. Do odmora je bilo 1:2, a u nastavku, u vatrometu golova, gosti su bili spretniji. Za domaćine su pogađali Špelić (2x) Giacometti i De Martini.
Loš vikend potvrdio je porazom i Dobrovac. Oni su na gostovanju u Sulkovcima kod istoimenog domaćina poraženi s 3:1. Iako su uoči utakmice Sulkovčani bili posljednji, a Dobrovac pri vrhu tablice to se na terenu nije vidjelo i bodovi zasluženo ostaju domaćinu koji je utakmicu riješio u 9 minuta golovima u 28., 36. i 37. minuti. Za Dobrovac je zabio Strmota.
Nakon 5. kola Dobrovac se nalazi na 5. mjestu, dok je Croatia posljednja 14. U 6. kolu Obriježani su opet domaćini i čekaju Hrvatski dragovoljac, a Dobrovac će ugostiti Papuk.
U 2. ŽNL naši su klubovi prikazali jednako loše igre. Slavonija iz Prekopakre na svom je terenu izgubila od Eminovaca 0:2, kao i Dinamo iz Badljevine koji je pred svojim navijačima poražen od Lipe s 2:5.