Sedamnaestogodišnji Fran Ivošević, kuglač KK Slavonskog banovca dvostruki je pobjednik Pojedinačnog prvenstva regije istok za mlade kuglače što je protekla dva vikenda održano u Osijeku i Slavonskom brodu.

On je srušio u dva nastupa odličnih 1130 čunjeva (562+568). Pojedinačni nastupi su se bodovali istovremeno u dvije kategorije: stariji (U23) i mlađi (U18) juniori i Fran je pobijedio u obadvije, dok je u kategoriji parova s Janom Štampfom osvojio treće mjesto i s tim rezultatima osigurao nastup u svim kategorijama na završnici državnih prvenstava koja će biti odigrana u veljači i ožujku u Zagrebu, Slavonskom Brodu i Otočcu.

Na ovom natjecanju u konkurenciji 33 igrača je nastupilo šest naših mladih igrača: Matko Škondro (KK Pakrac-Papuk) je sa srušenih 1007 čunjeva 13. u starijoj, odnosno četvrti u mlađoj kategoriji, Jan Štampf (Slavonski banovac) je s 1004 srušena čunja 14. i 5., Marko Jozipović (Pakrac-Papuk) je 17. u starijoj, Niko Kalvi (Pakrac-Papuk) je 19. i 8., dok je Domagoj Tušim (Pakrac-Papuk) odustao.