banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.

Hajduk je petim porazom u nizu neslavno završio natjecanje u MŽNL Brod Požega. U posljednjem 13. kolu bolji je bio Tomislav u Donjim Andrijevcima s 2:0. Momčadi iz donjeg doma prvenstvene tablice za važne bodove bila su dovoljna dva iskorištena penala, po jedan u svakom poluvremenu. Nakon ovog poraza i 13 odigranih utakmica tijekom jeseni Hajduk će prezimiti na 8. mjestu sa 17 osvojenih bodova.
- Crna serija se za nas nastavila tako da i sa zadnjeg kola odlazimo praznih ruku. S time nikako ne mogu biti zadovoljan kao trener. Svojim dečkima čestitam na borbi i želji jer su htjeli da to dobiju ali nije išlo. Domaćinu čestitam na pobjedi te fer i korektnoj igri – izjava je Tomisalva Kužileka, trenera Hajduka.
Lipik je nakon najslađe pobjede u prošlom kolu, protiv Hajduka u Pakracu, do vrha napunio mrežu Sikirevaca. Završilo je 6:0, a posebno se istakao trostruki strijelac Kaurin. Lipik na zimsku pauzu odlazi kao šestoplasirana momčad prvenstva s 22 boda, što je nakon lošeg ulaska u prvenstvo, rezultat vrijedan respekta.

1. ŽNL: Opet nervozni Obriježani

Susretima 13. kola završen je jesenski dio natjecanja u 1. ŽNL. Dobrovac i Croatia ostvarili su identičan učinak s po 4 pobjede, jednim remijem i čak 8 poraza smjestivši se u donjem dijelu tablice, Croatia na 11. a Dobrovac na 12. mjestu. U posljednjem kolu Dobrovac je kod kuće remizirao sa Slogom iz Trenkova, dok je susret Obriježana i domaćeg Dinama u Rajsavcu prekinut 84. minutu pri vodstvu Dinama od 3:2. Prema izvješću delegata utakmica je prekinuta zbog fizičkog napada igrača Obriježi Čakarića na glavnog suca. Nažalost ovo je drugi teži incident momčadi iz Donje Obriježi, jer se nedavno (10. kolo protiv Mladosti) dogodio napad njihovog navijača na protivničkog igrača.

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.