Najava turnir

Pakrački malonogometni turnir u subotu nije igran kako je bilo planirano i najavljeno. U rasporedu toga dana, ekipa Pilana Šokčić iz Novske je trebala igrati dvije utakmice. No radi smrtnog slučaja u obitelji igrača nisu mogli doći pa je organizator, Sportska zajednica Grada Pakraca, program od subote prebacio na srijedu 23. lipnja. Tako će se kvalifikacijske utakmice u tri skupine igrati još danas i u srijedu, jer se utorak, radi večernje utakmice hrvatske reprezentacije na Euru, ne igra.

Zbog najavljenih vrućina, organizator je početak turnira pomaknuo s 19 na 20 sati. 

Nakon četiri natjecateljska dana u kojima je odigrano 17 utakmica poznato je da će iz skupine A u četvrtzavršnicu sigurno ekipa Poliklinika Arcadia iz Daruvara koji su u četiri utakmice ostvarili tri pobjede. Iz skupine C u drugi krug će sigurno Elite Academy/Beauty Point Pakrac koji s tri pobjede i jednom neodlučnom imaju 10 bodova. Najmanje utakmica je odigrano u skupini B gdje je za sada uvjerljiv CB Jet-set koji je ostvario obje pobjede. Preostale sudionike u završnici saznat ćemo u dva preostala dana kada ima za odigrati još  9 utakmica prema rasporedu na kraju teksta.

Turnir 1

Četvrtzavršnica je planirana za četvrtak, pobjednici tih utakmica će u petak igrati poluzavršnicu, a o končanom poretku četiri prvoplasirane ekipe odlučivat će se u subotu.

Na listi strijelaca s po šest postignutih golova vode mladi igrači Jet-seta Filip Vujić i Marko Milošević te Stjepan Petrović iz Stragatransa.   

 

RASPORED

Ponedjeljak:

20,00 sati: Domorad : RK Lipa (skupina B)

20,40: Autoškola Sport/Aluminijska stolarija Burigo : Druga stativa PCP (C)

21,20: Domorad : NK Slavonija Prekopakra (B)

22,00 revija, rukomet mlađe kategorije RK LiPa

22,40 CB Jet-set: Domorad (B)

Srijeda:

20,00 Pilana Šokčić : NK Hajduk Pakrac juniori (A)

20,40 OPG Drukulec : Stragatrans (C)

21,20 CB Public : Pilana Šokčić (A)

22,00 Stragatrans : Druga stativa PCP (C)

22,40 NK Hajduk Pakrac juniori : CB Public (A)