Turnir 2

Sinoć je završen kvalifikacijski dio 24. pakračkog malonogometnog turnira koji se igra od 15. lipnja na igralištu kraj bivše  zgrade gimnazije. Nakon pet natjecateljskih večeri  i 22 odigrane utakmice koje su se  igrale u tri kvalifikacijske skupine  od 14 ekipa sastavljenih od igrača, osim iz Pakraca i Lipika, i iz Zagreba, Novske, Bjelovara, Daruvara, Garešnice i Kutine. U četvrtzavršnicu su se plasirale dvije najbolje iz skupine te dvije najbolje trećeplasirane koje će u međusobnim susretima večeras odlučivati o plasmanu u završnicu.

Tako će se večeras prema slijedećem rasporedu sastati:

20,30 sati:  Domorad-Druga stativa

21,20 Stragatrans-Poliklinika Arcadia

22,10  Pilana Šokčić- NK Slavonija

23,00  Elite Academy/Beauty Point Pakrac-CB Jet Set.

Četiri pobjednika će u petak (početak 20,30 sati) igrati poluzavršnicu, novi pobjednici će u subotu oko 22 igrati utakmicu za prvo mjesto, a u prije toga  poraženi za treće.

Turnir je u dosadašnjem dijelu solidno posjećen, uglavnom s mlađom publikom. Organizator je osigurao ugostiteljsku ponudu u kojoj su, osim pića, hot dog i kokice, ali i veliki televizijski prijemnik na kojem je moguće gledati i prijenose s Eura. Sve utakmice odsudili su lipički sudci  Mario Adžijević Bego i Valentin Mik te Garešničan Vlado Kiš.   

Na listi strijelaca nakon kvalifikacijskog dijela vodeći su Ante Starčević iz ekipe Domorad s 8 golova, te mladi Pakračani Filip Vuić i Marko Milošević iz Jet Seta s po šest koliko je postigao i Stjepan Petrović iz Stragatransa.

Organizator turnira je Sportska zajednica Grada Pakraca, a kako je on dio programa Pakračkog ljeta, igra se pod pokroviteljstvom glavnog sponzora - Grada Pakraca.