st. pioniri igra

Mlade kategorije Hajduka nastavljaju dobrim rezultatima u prvim kolima jesenskog dijela prvenstva u županijskim i međužupanijskim ligama. Najuspješniji su početnici (U10) trenera Dubravka Ljevakovića u županijskoj ligi. Oni su zabilježili sve četiri pobijede uz gol razliku 48:1. S tolikim brojem postignutih golova dominiraju i na tablici strijelaca gdje zauzimaju prva četiri mjesta: Erik Rek (10), Ivan Ilinović (8), Roko Kokalović i Petar Kratki po 6 golova. U 4. kolu su pobijedili „Papuk“ iz Velike sa 6:0, a naredni vikend gostuju u Pleternici. Riječ je o generaciji koja se lani u mlađoj konkurenciji predpočetnika (U8) šalila s protivnicima iz Bjelovarske lige ostvarivši sve pobijede uz gol razliku 180:11.  

Drugo mjesto na tablici gdje nisu sve ekipe odigrale isti broj utakmica Međužupanijske lige Brod-Požega drži selekcija kadeta (U16) trenera Daria Škariota. Oni su iz četiri utakmice ostvarili po dvije pobijede i dva poraza. Prošle subote su kod kuće pobijedili Omladinac iz Gornje Vrbe s 4:0, a narednog vikenda gostuju predzadnjem Kaptolu.

kadeti igra 2

Stariji pioniri (U15) trenera Darka Kelemena u Županijskoj ligi iz tri utakmice su ostvarili dvije pobjede i poraz i s tim učinkom su trenutno četvrti, ali s utakmicom manje u odnosu na tri prvoplasirane ekipe. U prošlom kolu su pobijedili „Papuk“ iz Velike s 3:1, a idući idu na gostovanje osmoplasiranom Lipiku koji iz četiri utakmice ima jednu pobjedu. U ovoj kategoriji se natječe i Croatia iz Donje Obriježi  koja također iz četiri utakmice ima jednu pobjedu.

Mlađi pioniri (U13) trenera Viktora Trbare u županijskoj ligi iz tri utakmice je ostvarila polovičan uspjeh; po pobjedu, poraz i neriješeno te se nalazi na sedmom mjestu. Prošlog vikenda su odigrali neriješeno 2:2 s Velikom, a idući idu u goste u Pavlovce.

Najmlađi, predpočetnici (U8) imaju iz dvije utakmice po pobjedu i poraz, prvi nakon više od godinu dana, koji su, naravno u drugom sastavu u odnosu na pobjedničku lanjsku sezonu, doživjeli u Garešnici (6:2). Prije toga su porazili „Trnski“ Nova Rača sa 17:0. Ovog vikenda dočekuju vodeći Daruvar.