IMG 9185

Nakon tri uvodna poraza u 2. HRL Istok, rukometaši LiPe osvojili su prvi bod i to na gostovanju u Novoj Gradišci gdje su s domaćinom odigrali 28:28 (10:18).

Prema izvještaju s utakmice, međutim, naši rukometaši ne mogu biti presretni ovim plijenom. Naprotvi, itekako mogu žaliti za propuštenim, jer su ispustili ogromnu prednost, nakon što su u dva poluvremena pokazali dva potpuno različita lica. U prvom lepršavi, goropadni i efikasni, u najboljih 30 minuta sezona doslovno su razbili nemoćnog protivnika i na odmor otišli s 8 pogodaka viška. U nastavku susreta potpuno obrnuta slika. Uporni domaćini koriste lošiji pristup naših igrača te polako sustižu rezultat, da bi napokon 10 sekundi prije kraja utakmice izjednačili za konačnih 28:28.

IMG 0754

Šteta je bodova, no raduje odlično prvo poluvrijeme koje našim rukometašima treba biti potvrda da mogu, ali i putokaz kako igrati u drugoligaškom okruženju.

Najefikasniji u redovima LiPe bili su Smiljčić sa 7 i Šimić sa 6 postignutih pogodaka. Četiri je dodao Antun Gamberger, dok su po tri gola postigli Krucki i Major. Mrkalj je dodao dva, dok su Friš, Vonić i Paragi jednom tresli mrežu domaćina. Na golu je odličan bio Jančik, a još su nastupali vratari Papušek i Vujatović te Karačić, Šimić i Frajfogel.

Slijedi vikend pauze (blagdan), a za dva tjedna u Pakracu gostuje ekipa Borova.

ODBOJKA (Ž)

Nakon odgođenog uvodnog kola protiv Daruvara, odbojkašice Volley LiPe prvenstvo su otvorile odličnom partijom i pobjedom 3:0 nad odbojkašicama OK Koprivnice, u utakmici odigranoj u sportskoj dvorani u Pakracu u okviru 2. kola 3. Nacionalne odbojkaške lige.

IMG 9125

Pred svojim navijačima naše su igračice nadigrale suparnice u svim segmentima igre, o čemu svjedoči i uvjerljivost u setovima (25:10, 25:12, 25:10). Pobjednička predstava zasigurno je dobar poticaj mladoj seniorskoj ekipi trenera Marka Kepčije, koja u nastavku sezone gostuje u Križevcima (vikend 6./7. studenog).

Za OK Volley Lipa su igrale: Ines Jendrašić, Hana Vujić, Tara Čelec, Dajana Popović, Ivona Tutić, Sabina Bencištadler, Martina Zec, Biljana Sudar, Barbara Drempetić. Trener: Marko Kepčija.

IMG 9141

IMG 9134

IMG 9182