IMG 9783

Rukometaši LiPe pobjednici su prvog rukometnog memorijalnog turnira „Siniša Karačić – Siki“ igranog tijekom subote u pakračkoj sportskoj dvorani. U super zanimljivoj finalnoj utakmici s 35:31 pobijedili su odličnu momčad Daruvara u neizvjesnom i tvrdom dvoboju podjednakih takmaca, s ponešto tučnjave unutar sportskih okvira te uz dovoljno atraktivnih poteza nagrađenih aplauzom pakračke publike - usudili bi se reći utkamica baš po guštu čovjeka u čiju se čast ovaj turnir i igrao. Do poluvremena se igralo gol za gol pa se na odmor otišlo u egalu (18:18). U nastavku slično - naši minimalno odmiču, uporni Daruvarčani pristižu. Tek u 54. minuti LiPa prelama susret i odlazi na +5 što se pokazalo dovoljnim za prvi naslov turnira koji želi i treba postati tradicionalan i ozbiljan, upravo onakav kakav Siki zaslužuje.

IMG 9709

U ranijim susretima Daruvar je pred pedesetak gledatelja s mladim sastavom (U15) pobijedio također podmlađeni sastav domaćina  LiPe (U17), a susjedi iz Daruvara pokazali su se boljim i u utakmici protiv rukometaša iz Nove Gradiške.

Osim obilja muškog rukometa, publika je posebno srdačno dočekala žensku revijalnu utakmicu i rukometašice ŽRK “Lipik” koje su svojim sudjelovanjem odale počast svom nekadašnjem treneru. One su u revijalnom tonu s 20 golova razlike deklasirale suparnice iz Grubišnog Polja.

IMG 9661

Na večernjem proglašenju pobjednika, upriličenom odmah nakon završne utakmice, nagrade finalistu te pobjedničkoj ekipi uručili su Domagoj Ajman iz SZGP te Ivano Karačić, sin prerano preminulog Siniše Karačića.

Rukometni program nastavlja se u nedjelju kada će biti održan turnir u mini rukometu za dječake i djevojčice rođene između 2011. i 2013. godine. Uz domaću LiPu na turniru će igrati Moslavina iz Kutine, Daruvar, Bjelovar, Koprivnica, Garešnica te Radnik iz Križevaca.

IMG 9778

IMG 9774

IMG 9764

IMG 9647

IMG 9781

IMG 9712