KK Pakrac 21

Novu pobjedu, drugu u siječnju, zabilježili su kuglači Pakrac-Papuka. Oni su na svojoj kuglani u subotu u 14. kolu 1.B HKL pobijedili  Fortunu iz Đakova s 5:3. Pojedinačne bodove su donijeli D. Major (565), D. Štor (576) i D. Špelić (575) dok su dva dodatna posljedica 46 ukupno više srušenih čunjeva. S dvije pobjede iz isto toliko odigranih utakmica drugom dijelu prvenstva Pakračani su udvostručili bodovni saldo u odnosu na jesen i s ukupno osam bodova se nalaze na osmom mjestu s dva boda više od zone ispadanja. Idući vikend su slobodni.

Na tablici za igrača lige najbolji Pakračanin Antonio Juranović nalazi se na desetom mjestu s prosjekom od 570 srušenih čunjeva.

U 12. kolu 3. HKL u lokalnom derbiju Lipik 1976 je pobijedio Slogu iz Prekopakre s uvjerljivih 7:1 (3214:3111). Pojedinačne pobjede za Lipik su ostvarili T. Luksetić (576), A. Jirasek-M Rebrović (507), D. Schrotter (536), I. Hofman (522) i D. Tušim (550). Jedini bod za Prekopakrane je ostvario D. Blažević (552). Lipičanima je to treća pobjeda u nastavku prvenstva u isto toliko utakmica što im je donijelo napredak na tablici te se s 14 bodova nalaze na diobi drugog do četvrtog mjesta. Sloga je s osam bodova predzadnja. Idući vikend Lipik dočekuje PPK Kutjevo, a Sloga ide u goste vodećoj Požegi.

Domagoj Tušim Medium

Na tablici za igrača lige Lipičanin Domagoj Tušim je dobrim siječanjskim rezultatima preuzeo vodstvo i s prosjekom od 548 srušenih čunjeva je uvjerljivo prvi. Klupski suigrač Tomislav Luksetić je s prosjekom od 523 čunja deveti.

U 2. HKL Slavonski banovac je odgodio utakmicu u Đakovu protiv Silosa. Idući vikend bi trebao igrati kod kuće protiv Slatine.