Nogometni vikend

Nakon prošlotjedne pobjede nad vodećim Svačićem, Hajduk je u 19. kolu MŽNL SB/PŽ izgubio 3:0 na gostovanju u Jakšiću. Iako oslabljeni izostankom nekoliko prvotimaca Hajdukovci su pali neočekivano lako, a pitanje pobjednika domaćin je riješio već u prvom poluvremenu golovima u 18., 28. i 36. minuti.
Nakon osmog prvenstvenog poraza Hajduk je 8. na tablici s 27 bodova. U 20. kolu u Pakracu gostuje drugoplasirani Tomislav iz Donjih Andrijevaca.
U 1. ŽNL Dobrovac je s tri pogotka Popovića te Adžijevića s uvjerljivih 4:0 savladao Croatiju iz Mihaljevaca, dok je Croatia iz Donje Obriježi pred svojim navijačima golom Josipovića u 70. minuti minimalno slavila protiv posljednjih Sulkovaca.
Nakon 19. kola Dobrovac je na 7. mjestu s 27 bodova, a Obriježani s 19 bodova drže 11. poziciju.
Nakon dugo vremena na travnjak su izašli i drugoligaši u okviru 8. kola najnižeg županijskog razreda natjecanja. Jedini naš predstavnik Dinamo iz Badljevine poražen je s 3:1 na gostovanju u Eminovcima (Šugić). Uz samo jednu pobjedu, remi i šest poraza Badljevčani su predzadnji na tablici s 4 boda. U 9. kolu kod kuće će ugostiti Graničar iz Bučja.