viber slika 2022 05 21 16 20 26 942

Zahvaljujući prije svega trostrukom strijelcu Matijaševiću, Hajduk je u 24. kolu s 5:1 uvjerljivo porazio Papuk iz Velike na njihovom travnjaku, upisavši tako nove bodove u završnici natjecanja MŽNL Brod/Požega. Domaćin je poveo 1:0, a do odmora je Hajduk u suradnji Dietzmana i strijelca Matijaševića poravnao rezultat. Nastavak susreta je bio jednosmjeran. Na 2:1 povisuje izuzetno raspoloženi Keć, nakon čega Hajdukovci dodatno pojačavaju tempo i do kraja susreta s još dva pogotka Matijaševića i jednim Grubišića utakmicu u revijalnom tonu privode kraju. Nakon ove pobjede Hajduk je na 6. mjestu s 39 bodova. U pretposljednjem kolu, 29. svibnja s početkom u 18.15 sati, u Pakracu gostuje Požega.

U 1. ŽNL u sklopu 24. kola Dobrovac se golovima Popovića, Nemeta, Jozipovića i Derenja za ukupnih 4:0, lako obračunao s gostima iz Kuzmice, jednako kao što se još lakše trećeplasirana Graševina poigrala s gostima iz Donje Obriježi, isprativši ih kući sa 7 golova u mreži. Dobrovac se drži prilično dobro na tablici i sada je na 7. mjestu s 35 bodova, dok je Croatia na 11. mjestu s 21 bodom. U sljedećem kolu Obriježani čekaju Graničar iz Zagrađa, a Dobrovac putuje Slogi u Trenkovo.

U 2. ŽNL naš jedini predstavnik Dinamo iz Badljevine kolo prije kraja zauzima 7. mjesto na tablici s ukupno devet bodova ostvarenih kroz dvije pobjede, tri remija i osam poraza. U pretposljednjem kolu, u golijadi na domaćem terenu, slavili su 6:5 protiv BSK iz Biškupaca. Golove su postigli Zdešić tri te po jedan Kokalović, S. Šugić i Čakarić.