nogometni vikend

Pretposljednje 25. kolo 1. ŽNL obilježeno je domaćom pobjedom 4:3 Croatije iz Donje Obriježi nad Graničarom iz Zagrađa, odnosno novim gostujućim bodovima Dobrovca, osvojenim pobjedom nad Slogom u Trenkovu.
Obriježani su loše otvorili susret, do 25. minute su gubili 2:0. Minut kasnije smanjio je Giacometti, da bi do poluvremena obrana domaćina još jednom kapitulirala. U nastavku Croatija dominira i golovima Lenćea i ponovo Giacomettia poravnavaju rezultat, da bi autogolom gostiju u 88. minuti potpunim preokretom bodovi zasluženo pripali domaćinu. Bodovni saldo Croatije sada je na 24 što je uoči posljednjeg kola dovoljno za desetu poziciju od četrnaest klubova.
Dobrovac je nastavio niz pozitivnih gostovanja, točnije niti jednom ovog proljeća nije vani izgubio, što ih drži na zadovoljavajućoj sedmoj poziciji s 38 bodova. U 25. kolu slavili su na gostovanju u Trenkovu kod posljednje Sloge s 4:2.
U čvrstoj utakmici do poluvremena nije bilo golova,. U nastavku Dobrovčani u prvih deset minuta dvaput zabijaju. Najprije uz domaći autogol te potom preko Derenja za ugodnih 0:2. Nakon smanjenja gostiju, Dobrovac u 75. provocira još jedan domaći autogol za 1:3 te konačno u 85. minuti, nakon još jednog gola u svojoj mreži, zabija Jozipović iz penala za konačnih 4:2.
U posljednjem 26. kolu 5. lipnja s početkom u 18.15 sati na rasporedu je lokalni derbi između domaćeg Dobrovca i Croatie iz Donje Obriježi.
U 2. ŽNL u posljednjem 14. kolu Dinamo iz Badljevine pobijedio je na gostovanju fenjeraša Ovčare s 3:1, te je ovom pobjedom zaključio sezonu na pretposljednjem 7. mjestu s 12 osvojenih bodova.