Kreševo

Protekli vikend vožena je utrka Alpe Adria prvenstva u Kreševu U BiH, a od vozača MK Pakrac Lipik nastupao je samo Stefan Lenče.
"Već u subotu vozili su se treninzi, gdje je Stefan izvrsno reagirao te je u kvalifikacijama imao 6. vrijeme. Ispred njega su bili sve vozači koji voze utrke Europskog prvenstva SE zone, a ukupno je bilo čak 18 vozača. Prva utrka u nedjelju bila je odlična, izvrstan start te borba s ovim vrhunskim vozačima gdje je Stefan držao to 6. mjesto i bio jako brz. Tada se pred kraj utrke događa jedan mali peh s gorivom, te nažalost uz izgubljeno vrijeme Stefan završava na 12. mjestu.
Druga utrka, dobar start s rampe, ali tada dolazi do kontakta s vodećim vozačem, te Stefan malo zaostaje u prvom zavoju. Brzim krugovima Stefan se probio i do 3. mjesta ali tada se događa pad te Stefan gubi čak 4 pozicije, te drugu utrku završava na 8. mjestu. Sveukupno gledajući, odličan vikend, veoma jake utrke s ponajboljim vozačima Europe, te vrijedno iskustvo za nadolazeće utrke. Već ovaj vikend slijedi utrka u Rakovom potoku, tako da nema previše vremena za odmor", izvijestio je Marko Straga iz MK Pakrac-Lipik