nogometni vikend

Domaći poraz Dobrovčana 0:3 od Kaptola te gostujući bod Obriježana osvojen u Zagrađu učinak je naših predstavnika u 1. Županijskoj nogometnoj ligi PSŽ. Dobrovčani su ugostili kvalitetne Kaptolčane, a s obzirom na dosadašnju formu igrača Tomislava Kužileka konačan ishod i ne predstavlja preveliko iznenađenje. Ovim porazom Dobrovac je kliznuo na 10. mjesto prvenstvene tablice i ostao na mršavom ostvarenju od ukupno 4 osvojena boda iz 6 pokušaja. Koliko će uspjeti popraviti dojam u sljedećem kolu, tek će se vidjeti jer u okviru 7. kola gostuju kod vodeće i dosad neporažene Croatije u Mihaljevcima.

Nakon domaćeg remija u 5.kolu protiv Mladosti iz Pavlovaca Croatia iz Donje Obriježi je isti učinak ostvarila i u Trenkovu protiv domaće Sloga. Odigrali su 2:2, a ovim bodom su na tablici prestigli Dobrovčane i sada se nalaze na 9. mjestu s 5 bodova. U 7. kolu u Donjoj Obrijež gostuje sedmoplasirana Kuzmica.

U 2. ŽNL porazi naših klubova iz Badljevine i Prekopakre. Dinamo je izgubio 3:2 od Hrvatskog dragovoljca u B. Drenovcu, a Slavonija je poražena 4:2 od domaćeg BSK-a u Biškupcima. Slavonija je i dalje posljednja na tablici, a Dinamo zauzima 6. poziciju uoči 6. kola u kojem Slavonija čeka Dragovoljac, a Dinamo putuje u Bučje.