Kuglana utakmica naslovna

Samo prekopakranska Sloga došla je ovog vikenda da bodova u nastavku prvenstvenih kuglačkih natjecanja.

Ona je u 5. kolu 4. HKL na svojoj kuglani s uvjerljivih 7:1 pobijedila požešku HVIDR-u. Treći put za redom najbolji njihov igrač je bio D. Blažević sa, za ovaj rang,  odličnih 569 srušenih čunjeva. No nisu puno zaostali niti ostali s momčadskim prosjekom od 543 čunja što je rezultiralo viskom pobjedom sa 160 ekipno više srušenih čunjeva.

D. Blažević

U istoj ligi Pakrac-Papuk II je na svojoj kuglani poražen od vodećeg Zanatlije iz Sl. Broda sa 6:2. U ekipi šarenih rezultata odličan je bio najmlađi, kadet Matija Škondro sa 568 srušenih čunjeva, a vrijedan rezultat i pojedinačnu pobjedu je ostvarila i Lidija Jirasek (527). Sloga je s tri pobjede i jednim porazom druga na tablici, a Pakrac-Papuk II s jednom pobjedom iz pet utakmica posljednji.                                                                                                           

U  7. kolu 1.B HKL kuglači Pakrac-Papuka poraženi su u Đakovu od Silosa s 5:3. Bodovi su otišli domaćinu zbog 98 ukupno više srušenih čunjeva. Odličnim rezultatima pojedinačne pobijede su ostvarili A. Juranović (604), D. Štor (587) i I. Turković ml. (549), no preostala tri igrača Pakraca u ovoj utakmici nisu bili na prvoligaškoj razini. Pakrac-Papuk sa šest bodova dijeli 7. do 10. mjesto, a iduće subote dočekuje posljednje plasirani Obrtnik Torbar iz Zagreba.

Pakrac II na klupi

Do novih bodova nisu došli kuglači Slavonskog banovca na gostovanju u Požegi, u utakmici protiv istoimenog kluba odigrane u 7. kolu 2. HKL. Poraženi su s 5:3, pri čemu su bodovi također otišli domaćinu zbog ekipno srušenih 39 čunjeva više (3272:3233). Pojedinačne poene su ostvarili Z. Gnezda (586), B. Petrovečki (578) i D. Lepka (543). Banovac je s 6 bodova na diobi sedmog i osmog mjesta. Idući vikend dočekuju vukovarski Vodovod GV koji ima dva boda manje od njih.

Lipik 1974 niti nakon 5. kola u 3. HKL ne zna za pobjedu. Ovog vikenda su poraženi u Požegi od INE s uvjerljivih 7:1 pri čemu je jedini poen donio T. Luksetić (545). Idući vikend su domaćini Croatiji iz Mihaljevaca koja ima jednu pobjedu.