banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

NOgometni vikend

U 12. kolu MŽNL SB/PŽ oslabljeni Hajduk je kao gost minimalno poražen od Požege 1:0. Iako su domaćini u samom otvaranju utakmice imali penal, koji je vratar Jurgan obranio, pogodak odluke uspjeli su postići tek u 85. minuti susreta. Hajduk je u ovoj utakmici nastupio bez važnih igrača – prvog strijelca Matijaševića i veznjaka Grubišića, koji bi trebali biti spremni za subotu (19. studeni) i posljednje 13. ligaško kolo u sklopu kojeg u Pakracu gostuje vodeći Zadrugar.
Ovim porazom Hajduk je skliznuo na 7. mjesto tablice s 19 bodova. Vrh drži Zadrugar s 26 bodova, dok su ostale ekipe od 2. do 6. mjesta unutar tri boda.
Hajduk je igrao u sastavu: Jurgan, Keć, Baškiera, Benković, Prohaska, Grafina, Dietzman, Gligić, Širac, Kafka i Petrović. Klupa: Balog, Benković, Zandona, Kiš, Dietzman i Mateš.
Bliži se kraj jesenskog dijela 1. ŽNL u kojoj jedno od lošijih sezona igraju oba naša predstavnika. Croatia iz Donje Obriježi je u 12. kolu s čak 8:0 poražena kod Dinama u Rajsavcu, čime je spuznula na samo dno prvenstvene ljestvice s učinkom od pobjede, dva remija i čak devet poraza. Dobrovčani su se malo trgnuli i u 12. kolu su na domaćem travnjaku golovima Šimunovića i Rusmira slavili s 2:1 protiv Sloge iz Trenkova. Dobrovac je ovim bodovima na učinku od ukupuno 11 što ih svrstava na 11. mjesto tablice. U posljednjem 13. kolu jeseni Croatia dočekuje Kaptol, a Dobrovac putuje u Kuzmicu.

naslovna fotografija: fcb NK Dobrovac

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić