IMG 1432

Današnja utakmica Hrvatske i Belgije na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru središnji je događaj dana, a trenutkom genijalnosti najavio ga je pakrački frizer, „majstor od britve“, Davor Lepka oslikavši frizerskom tehnikom lik nogometnog maestra Luke Modrića na glavi Božidara Romanića-Bože.
Pažnju je privukla vjernost izvedbe u što se i sami možete uvjeriti, a Lepki ovo nije prvi put da oslikava Božinu glavu, koja godinama zapravo služi kao odlična podloga za frizerske kreature rečenog majstora.
„To je frizerska tehnika tribal kojom se oslikavaju razni, željeni motivi. Božo mi je oduvijek mušterija, a prvi put smo ga uljepšali emotikonom smajlića, još tamo devedesetih godina prošlog stoljeća, o čemu su pisali lokalni i državni mediji. U međuvremenu sam imao još takvih radova koje odrađujem najčešće prigodno. Od zahtjevnijih pamtim detaljnju siluetu Republike Hrvatske, a nisam brojao razne izvedbe navijačkih šahovnica koje su jednostavnije, a posebno su bile aktualne tijekom nogometnog Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine. Za ovaj mali frizerski projekt Luke Modrića sam potrošio nekoliko sati, uključivši pripremu, a držim da takvi uradci vrijede i do 500 kuna. Iskreno, nema previše takvih narudžbi, no ja takve stvari niti ne radim zbog zarade, već zbog osobnog zadovoljstva“, rekao je Lepka koji na ovaj način iznova potvrđuje vanserijskog frizersko umijeće.

Božo frizura

Lepka i Božo