Senci Osmak stadion

Niti polufinalna utakmica na svjetskom prvenstvu u nogometu naše reprezentacije protiv Argentine igrana u utorak 13. prosinca nije prošla bez Pakračana u publici kao što to nije bilo niti prethodna protiv Brazila o čemu smo izvijestili nekidan. Prema našim saznanjima na njoj su prisustvovali bratići Valentin Senci i Ivan Osmak, Pakračanin koji već 15 godina živi u bugarskoj Sofiji. Oni su, nakon što je Ivan preko interneta nabavio ulaznice, dogovorno u privatnom aranžmanu redovnom linijom, Valentin iz Zagreba, Ivan iz Sofije, doputovali u Dohu dan ranije i na isti način se vratili 15. prosinca. Između letova su boravili u hotelu uz Dohi. 

Senci Osmak Doha

Unatoč porazu, oduševljeni su doživljenim, naročito stadionom Lusail Iconic koji se nalazi 20-tak kilometara od središta Dohe. Dobru atmosferu i odličan doživljaj, niti njima niti drugim navijačima Hrvatske nije bitno pokvario niti uvjerljivi poraz naše reprezentacije. Svi navijači su cijenili rezultat koji je reprezentacija postigla na ovom natjecanju do tada, kaže Senci.     

Da se pobijedilo u polufinalu ovaj pakrački navijački dvojac vjerojatno bi ostao i na završnoj utakmici. Ovako je interes realno ipak pao. No to ne znači da sutra u borbi za treće mjesto za našu reprezentaciju na stadionu ipak možda netko neće navijati od Pakračana.