banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.

Rukomet nslJPG

Rukometaši RK Moslavine, članovi elitnog hrvatskog rukometnog ranga - Paket 24 Premijer lige, pobjednici su drugog po redu rukometnog memorijalnog turnira „Siniša Karačić – Siki“, igranog 28. siječnja pred punim tribinama pakračke sportske dvorane. U pravoj sportskoj atmosferi, pred publikom koja voli i poznaje rukomet, Kutinjani su u finalu s 28:22 pobijedili Maksimir Pastelu iz Zagreba, ekipu iz 1. HRL Sjever, te zasluženo osvojili pobjednički pehar. Unatoč fenomenalnoj podršci s tribina, u utakmici za 3. mjesto Bjelovar se ipak pokazao kao prevelik zalogaj za motivirane Pakračane te je očekivano slavio s uvjerljivih 33:12.

DSC 1892 Large

U prvoj utakmici dana Moslavina je s uvjerljivih 40:19 pobijedila domaćina LiPu, dok su Zagrepčani finale izborili pomalo iznenađujućom pobjedom 29:24 Bjelovarom, kojom su bacili na koljena drugog predstavnika Premijer lige na ovogodišnjem „Sikijevom memorijalu“. Dodajmo podatak dres pobjedničke ekipe turnira RK Moslavine nose i Pakračani Karlo Kligl i Marin Šimić. Kligl trenutno nije u pogonu zbog višemjesečnog oporavka od teške ozljede, dok je u subotu u sastavu bio Marin Šimić, donedavni rukometaš naše „LiPe“.

Obitelj

Brojna publika je imala priliku uživati i u revijalnoj utakmici rukometašica ŽRK „Lipik“ i ŽRK „Novska“. Djevojke su u kombiniranim sastavima odigrale sat vremena zanimljivog rukometa, a uspješnije su u konačnici bile Novljanke.
Nagrade najboljima uručili su gradonačelnica Anamarija Blažević, Mario Lopar, predsjednik „LiPe“ te Mihala i Ivano Karačić, supruga i sin Siniše Karačića u čije se ime i igra ovaj rukometni Memorijal koji je ove godini bio na zavidnoj razini, kako organizacijski tako i svojim sportskim sadržajem.
Za LiPu su igrali: Frajfogel, Krucki, Gamberger, Karačić, Šimić, Plažanin, Macura, Frkat, Paragi, Čelec, Mrkalj, Sommer, Nagy, Tepurić, Jančik i Vonić.

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.