Kuna kup U10 Medium

U sve tri dobne kategorije koje su igrale kvalifikacijske skupine selekcije Hajduka su se plasirale u završnicu tradicionalnog „Kuna kupa“ koju NK Hajduk organizira prošlog i idućeg vikenda u pakračkoj sportskoj dvorani.

U subotnjem programu natjecalo se 12 ekipa u četiri skupine u dobnoj kategoriji mlađih pionira U12. Selekcija Hajduka je u skupini pobijedila Slavonac iz Lipovljana s 2:0 i Dinamo Vidovci 1:0. Nakon razigravanja poraženih ekipa u repesažu u novoj utakmici s Vidovicima u četvrtzavršnici su ponovo pobijedili, ovog puta s 3:1 te će u nedjelju u polufinalu igrati protiv Daruvara, dok su drugi polufinalni par u ovoj konkurenciji Libertas Novska i  NK Suhopolje.

kuna kup U12

U nedjelju su se natjecali po osam ekipa mlađih dobnih kategorija, početnika (U10) i predpočetnika (U8). Kod predpočetnika Hajdukovi mladi nogometaši su u skupini pobijedili Psunj Okučane s 8:1, Libertas Novsku s 1:0, odigrali neriješeno 1:1 protiv Suhopolja te će kao drugoplasirani u nedjelju igrati u polufinalu protiv susjeda iz Lipika dok je drugi polufinalni par Suhopolje - Sloga Nova Gradiška.

Kod početnika selekcija Hajduka je u skupini zabilježila sve tri uvjerljive pobjede: Slavonac Lipovljani 4:1, Psunj Okučani 4:1, te Suhopolje 5:1 te će kao prvoplasirani u nedjelju u polufinalu igrati protiv Moslavine iz Kutine. Drugi polufinalni par je Libertas-Psunj.

klupa U12

Subotnja nadmetanja mlađih pionira u pakračkoj dvorani je pratilo relativno malo gledatelja, za razliku od nedjelje kada ih je bilo znatno više potvrđujući pravilo da što su nogometaši mlađi, gledatelja je više.

Turnir se nastavlja u subotu s početkom u 8,30 sati kada će u četiri skupine kvalifikacije i četvrtfinale igrati 16 ekipe u konkurenciji starijih pionira (U15).

U nedjelju s početkom u 8,30 pa do večernjih sati na rasporedu su završne utakmice za poredak od prvog do četvrtog mjesta idući po kategorijama od mlađih prema starijima. Prve tri ekipe u svakoj kategoriji bit će nagrađeni peharima, kao i najbolji igrači, golmani i strijelci, a svi sudionici nedjeljnih polufinala dobit će medalje što osigurava pokrovitelj Grad Pakrac.   

U 12 trka