MINI ODBOJKA

Grad Pakrac u suradnji sa Sportskom Zajednicom Grada Pakraca poziva sve zainteresirane udruge na prezentaciju uvjeta natječaja za sufinanciranje sportskih programa poticanja lokalnog sporta i sportskih natjecanja u 2023. godini koje je objavilo Ministarstvo turizma i sporta Republike Hrvatske. Prezentacija  će se održati u srijedu, 15. veljače 2023. godine u 16 sati u prostorijama gradske vijećnice na drugom katu zgrade gradske uprave (Trg bana Josipa Jelačića 18).

Natječajem koji je otvoren od 1. veljače do 2. ožujka 2023. godine provode se aktivnosti koje doprinose razvoju sporta, a usmjerene su na poticanje bavljenja amaterskim sportom, a prednost imaju udruge koje provode besplatne programe namijenjene djeci i mladima.

Programi ulaganja su:

  • PP1 Poticanje programa bavljenja amaterskim sportom i zdravstveno usmjerenim tjelesnim vježbanjem; najmanji iznos sufinanciranja po programu koji prijavitelj može ugovoriti je 2.000,00 eura, a najveći 18.000,00 eura
  • PP2 Poticanje programa organiziranja natjecanja te sudjelovanja na istima na kojima sudjeluju samo sportaši iz Republike Hrvatske te odlazak sportaša na međunarodno natjecanje izvan Republike Hrvatske;najmanji iznos sufinanciranja po programu koji prijavitelj može ugovoriti je 2.000,00 eura, a najveći 18.000,00 eura
  • PP3 Poticanje programa organiziranja međunarodnih sportskih natjecanja; najmanji iznos sufinanciranja po programu koji prijavitelj može ugovoriti je 7.000,00 eura, a najveći 28.000,00 eura

Ministarstvo turizma i sporta sufinancirat će prihvatljive troškove programa najviše do 80% vrijednosti prijavljenog programa.

Za prijavu programa potreban je dokaz o stručnoj osposobljenosti za obavljanje sportskoga programa za nositelja/nositeljicu programa (navedenog u Obrascu prijave programa) sukladno Zakonu o sportu. Nositelj/nositeljica programa je osoba odgovorna za provedbu sportskog programa i mora imati stručnu osposobljenost najmanje na razini trenera prvostupnika sukladno posebnom propisu ili mora biti osposobljena putem ustanove za obrazovanje kadrova u sportu.

Sve dodatne informacije građani mogu dobiti na:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  ili na broj telefona : 091 6045 907 (Zrna Garača, Grad Pakrac)

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj telefona: 095 396 0614 (Jasmin Ramić, SZGP)

IMG9863