banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.

naslovna slavonija

NK Slavonija Prekopakra je prošle godine zbog nedostatka igračkog kadra bio van natjecateljskog sustava, ali je ponovno okupio igrače za seniorski pogon te se natječe u 2. ŽNL Požeško-slavonske županije. Uz održavanje terena, ove godine klub planira nabaviti nove dresove, novu mrežu iza golova te traktorsku kosilicu, istaknuo je u izvješću o radu Zvonko Martinović, predsjednik kluba NK Slavonije Prekopakra, na skupštini održanoj jučer u prostorijama kluba. 

Financijsko izvješće pokazuje kako je klub u 2022. godini prihodovao 22.265,90 kuna, odnosno 2.955.19 eura, a rashodovao 15.442.95 kuna, odnosno 2.049.64 eura. Voditelj ekipe Domagoj Ajman istaknuo je kako je u vrijeme kad sve okolne ekipe imaju problema s kadrom igrača bilo teško okupiti cijelu novu ekipu za natjecanje u ligi, no srećom uspjelo se te se zahvalio svim igračima koji su odlučili braniti boje ovog kluba. Na ljestvici to ne izgleda najbolje, u 7 kola niti jedan osvojen bod, no za proljetni dio sezone dovelo se 8 novih pojačanja, a samim time svi u klubu vjeruju kako će se dobre igre iz pripremnih utakmica prenijeti i na rezultate u ligi.

Riječ gostiju, ispred Grada Pakraca, otvorio je pročelnik Marijan Širac poželivši puno uspjeha upravi i igračima. Potvrdio je kako klub u suradnji s Gradom Pakracom riješava nabavku sportske opreme i traktorske kosilice te kako će klub i dalje imati financijsku podršku kroz sredstva Sportske zajednice Grada Pakraca.

marijan

Predsjednik mjesnog odbora Prekopakre Vlado Eck podržao je ponovno okupljanje ekipe jer mještani vole doći u Matkovac pogledati utakmicu nedjeljom i podržati svoj klub, a čuvši o dodatnim igračkim pojačanjima za proljetni dio sezone, također ne sumnja kako će prvi bodovi doći vrlo brzo te je poželio svima u klubu puno uspjeha i druženja u ostatku sezone.

vlado

 Ispred Udruge “Hrvatska žena” Prekopakra prisutnima se obratila i predsjednica Dubravka Laučan koja je pohvalila suradnju između udruga te poželjela da se ona i dalje uspješno nastavi.

duda

 

 

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.